HALO ELEKTRONIKA | servis, prodaja, montaža

O nama

Servis, prodaja i montaža visokokvalitetnih proizvoda koji s pravom zaslužuju povjerenje klijenata i korisnicima život čine boljim i ugodnijim. Stvarati visoke standarde usluge te stalnim unapređenjem poslovanja i kvalitete producirati dodatnu vrijednost.

Tvrtka Halo elektronika d.o.o. osnovana je ...

... 1987 godine i otada bilježi neprestani rast i razvoj u području prodaje, servisa i ugradnje klima uređaja, kućanskih aparata, ugostiteljske opreme i sitne elektronike. Naše dugogodišnje iskustvo naša je najbolja preporuka i garancija kvalitetne izvedbe.

Osnovni prioritet tvrtke nije samo prodaja uređaja već te iste uređaje ugraditi, educirati Vas i Vaše osoblje te servisirati uređaje u garantnom i vangarantnom roku tj. pružiti kupcu punu uslugu na jednom mjestu. Za većinu uređaja iz svoje ponude tvrka Halo d.o.o. je ovlašteni servis u garantnom i vangarantnom roku te Vam stoga može pružiti punu tehničku i savjetodavnu podršku za uređaje iz svoje ponude. Nudimo kompletnu uslugu od besplatnog pregleda prostora, dostave klime, montaže i periodičnog pregleda (vodimo kompjutorsku evidenciju o periodičnim pregledima Vaseg klima uređaja te preuzimamo odgovornost da Vas pravovremeno obavijestimo o potrebi istog).

Prodajemo i montiramo isključivo klima uređaje za koje vam možemo ponuditi svu tehničku podrsku i rezervne dijelove u garantnom i vangarantnom roku.

 

Vizija

Želimo biti vodeća tvrtka koja djeluje na prostoru cijele Hrvatske, kako po kvaliteti tako i po odnosima s klijentima, radnicima i lokalnom zajednicom, pri tome uvažavajući i primjenjujući visoke ekološke standarde.

Kvaliteta i odgovornost

Korporativne vrijednosti koje ugrađujemo u svakodnevno poslovanje, nisu samo plod želje za poslovnim uspjehom, već i izraz iskrene brige za ljude, okoliš i ukupno poboljšanje kvalitete života zajednice u kojoj djeluje.